APK Managerla Bütün Oyunlar Bedava

       

 APK Manager Google Playde ücretli yada cihazınızla uyuşmayan program ve oyunları kurmanızı sağlar. Üstelik bu program ücretsizdir ve google play storeden indirebilirsiniz. Sitemizde bu programlar oynayabileceğiniz oyunları ve programları paylaşacağım. Program .apk uzantılı dosyaları açar bunları paylaşacağız. Öncelikle APK Managerı indirin telefonunuza veya tabletinize: 


Google play linki:

TIKLA İNDİR 


KULLANIMI:

1-Öncelikle APK Managerı Android Market üzerinden indirip telefonumuza kuruyoruz.

2-İnternetten bulduğumuz Apk dosyasını hafıza kartımıza atıyoruz. Akıllı telefon ile bilgisayarı kablo veya başka bir şekilde birbirine bağlayabilirsiniz. Hafıza Kartına atmayacaksanız indirdiğiniz apk dosyasına tıklayın programın görmesini sağlar.

3-Ayarlar-Uygulamalar yolundan "Bilinmeyen kaynaklar" seçeneğini işaretli hale getirin. Zaten seçeneğin açıklamasında "Market üzerinden alınmayan uygulamaların yüklenmesine izin ver" yazıyor. Bu seçeneği aktif hale getiriyoruz. APK Managera giriyoruz. İnstalle basıyoruz.Bunu yaptığımızda hafıza kartınıza attığınız uygulamalar görünecek.

4-Artık uygulamanız yüklenmiş olacak. Ayar değiştirmeniz gerekirse bu noktada zaten telefon sizi uyaracak ve sorun olmayacak. Uygulamayı hala görmüyorsanız Programın İnstall mi Uninstall mi sekmesinde olduğunuza dikkat edin. İnstall sekmesine tıklayın.

Not: İndirdiğiniz .apk dosyalarını bazen görmeyebilir veya okumayabilir çalışma ihtimali %95 dir hata payı ise %5.


laşınPay

İsmail Çağrı Kahraman

Copyright @ 2013 Piranha Tablet. Designed by Templateism | Love for The Globe Press